Categories

  • Χωρίς κατηγορίες

Most Popular

Most Viewed

Μαρτίνς για όλα και το μέλλον του

Πράγματα που έχετε ήδη διαβάσει στο boxtobox ως ρεπορτάζ είπε και ο προπονητής του Ολυμπιακού

 

Στη χθεσινή συνάντηση του Πέδρο Μαρτίνς με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας ειπώθηκαν πάρα πολλά. Να μας επιτρέψετε να περιαυτολογήσουμε, ειπώθηκαν από τον καθ’ ύλην αρμόδιο, δηλαδή τον προπονητή του Ολυμπιακού, πράγματα που έχετε ήδη διαβάσει εδώ ως ρεπορτάζ.

1) «O Λάζαρος ακόμα δεν είναι έτοιμος, χρειάζεται 3-4 εβδομάδες», είπε ο Μαρτίνς και δείτε τί σας γράψαμε εμείς εδώ.

2) «Ο Σεμέδο δηλώνει έτοιμος, αλλά πρέπει να θυμίσουμε σε όλους ότι ενώ θέλουμε να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη και να δείξουμε καλή εικόνα στο Champions League, αλλά ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Με την Τότεναμ λοιπόν δεν ξέρουμε αν είναι έτοιμος ο Σεμέδο, αλλά με τον Παναθηναϊκό θα είναι βέβαιο πως θα είναι καλά», είπε για τον Σεμέδο και δείτε το δικό μας ρεπορτάζ.

3) «Ο Μπενζιά είναι δανεικός, παίζει και ως εξάρι και ως οκτάρι, ενώ σε συγκεκριμένα παιχνίδια μπορεί να αγωνιστεί και ως δεκάρι», είπε για τον Αλγερινό επιβεβαιώνοντας αυτό που σας λέγαμε ότι η κύρια θέση για την οποία ήρθε ήταν το «8».

4) «Μου αρέσει πολύ ο Κούτρης, αλλά ήταν απόφασή μου. Να είστε σίγουροι ότι και ο Λεονάρντο και ο Σουντανί θα πάρουν περισσότερες συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα από ό,τι πιθανότατα θα πάρουν αυτοί που είναι στη λίστα του Champions League», δήλωσε για τους κομμένους της λίστας και θυμηθείτε τί γράψαμε για τον Λεονάρντο.

5) «Έχει αλλάξει ο τρόπος που διαχειριζόμαστε τις στημένες φάσεις. Έχει αλλάξει η μεθοδολογία και η προπόνηση. Είναι και η παρουσία συγκεκριμένων παικτών που μας έχει βοηθήσει. Ο Φορτούνης είναι εξαιρετικός στον τρόπο που εκτελούσε τις στημένες φάσεις, αλλά ο Βαλμπουενά είναι τελείως διαφορετικός, κάνει διαφορετική δουλειά και το δείχνει στην προπόνηση», δήλωσε για τις στημένες φάσεις και τον Βαλμπουενά και θυμηθείτε τί σας γράψαμε εμείς.

6) «Τον Λοβέρα τον βρήκαμε με τον ίδιο τρόπο που τους βρίσκουμε όλους. Δεν υπάρχει κανένας παίκτης που να έχει έρθει και να μην τον έχω δει. Όλους τους βλέπουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Κριστιάν (σ.σ. Καρεμπέ) ή ο Μοντέστο να κάνουν κάτι χωρίς να το έχουμε πει. Λειτουργούμε ως ομάδα, δουλεύουμε σαν σύνολο. Ο Λοβέρα είχε μία πρώτη δύσκολη εβδομάδα προσαρμογής μετά από ένα μακρύ και μεγάλο ταξίδι. Θα πάρει χρόνο. Θα βρει τον χρόνο του στον Ολυμπιακό. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο που ποντάρουμε πάνω του. Θα επενδύσουμε πάνω του και πιστεύουμε πως θα μείνει πολλά χρόνια στην ομάδα. Τον βλέπουμε και σαν δεκάρι», είπε για τον Λοβέρα και θυμηθείτε τί γράψαμε κι εμείς για το ότι χρειάζεται χρόνο και τη θέση του.

7) «Για τον Χασάν ξέραμε πως ήταν περίπλοκο. Δεν ήταν κάτι τελευταίας στιγμής. Θέλαμε τον παίκτη αλλά εδώ και δύο μήνες ξέραμε πόσο δύσκολο θα ήταν», ανέφερε για τον Χασάν για τον οποίο επίσης σας γράψαμε ότι θα είχε το νου του ο Ολυμπιακός και αν του δινόταν η ευκαιρία θα έκανε κίνηση.

8) «Έχουμε μία ισορροπημένη και πολύ καλή ομάδα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έχουμε ένα σύνολο με παρόν και μέλλον. Ένα σύνολο με πολλούς νέους παίκτες σε αρκετές θέσεις αλλά και παίκτες με εμπειρία», είπε για το ρόστερ που έχει στα χέρια του και στάθηκε στην εμπειρία την οποία σας είχαμε γράψει από την άνοιξη ότι θέλει ν’ αποκτήσει…

Άξια αναφοράς είναι κι αυτά που είπε για το μέλλον του: «Όταν είμαι κάπου χαρούμενος, μένω και ξεχνάω τα πάντα. Όταν δεν είμαι χαρούμενος, φεύγω. Μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για το παρόν. Προέχει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαι ευτυχισμένος».